Playseat Formula Intelligence

Wil jij echt het allerbeste? Wil jij het dichstbij de realiteit komen? Dan moet je kiezen voor deze Playseat Formula Intelligence. De positie van de playseat is precies zo nagemaakt als in een echte formule 1 auto. Beter kan het toch niet? De Playseat Formula Intelligence heeft een ware monocoque ervaring en de perfecte controle over de digitale racewereld. Bij deze playseat wordt de thrustmaster t300 + ferrari add on meegeleverd.

Playseat Formula 1

Wil jij eens een weekend ervaren hoe het is om te rijden als een formule 1 coureur? Dan moet je kiezen voor een playseat formula 1. Hierbij heb jij dezelfde houding als een formule 1 coureur. De playseat is voor ieder mens geschikt, daarnaast is die heel makkelijk te verstellen met de knoppen. Met de thrustmaster t300 + ferrari add on heb jij het gevoel dat je in een formule 1 auto rijd. Heb jij de skills om overstuur & onderstuur te corrigeren? probeer dan deze playseat.

Playseat Evolution

Ben jij een echte rallyrijder? Dan moet je voor deze playseat evolution gaan. Met de houding als in een echte rally auto is dit heel realistisch. Daarnaast is deze playseat ook heel geschikt voor het rijden van formule 1 of andere games. De alcantara versie zorgt ervoor dat jij altijd grip hebt en niet wegglijd tijdens het rijden. Bij deze playseat kunt u kiezen voor het orginele thrustmaster t300 stuur of de ferrari add on. 

Playseat Challenge

Met de playseat challenge heb jij een prachtige racecockpit in huis. De playseat challenge is geschikt voor alle racegames die jij maar wilt spelen. Met alle klittenbanden kan jij eenvoudig de stoel verstellen in verschillende zithoudingen. Kies je voor formule 1? Dan kan je hem net iets platter leggen.

Bovendien is deze racestoel zeer stabiel, comfortabel en verstelbaar, zodat iedereen de optimale racepositie kan vinden.