Hoe werkt een reservering bij RaceTotaal?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zo ook bij RaceTotaal. Voordat u een playseat gaat huren is het misschien wel handig om te weten wat u kunt verwachten. Hieronder wordt alles stap voor stap uitgelegd. 

Stap 1. Maak een reservering

Je gaat op onze website naar racesimulator huren. Je kiest de racesim die jij wil voor je periode. Je kiest alleen de datum wanneer jij de racesim wilt ontvangen.(meer informatie op die pagina.) U gaat alle stappen bij verhuur pagina door en klaar. Je racesim is gereserveerd.


Stap 2. Huurcontract

RaceTotaal gaat contact opnemen met de klant. Wij gaan u een paar vragen stellen m.b.t. de reservering. Past u onze levering en ophaaltijden? Mocht dit niet passen? Dan regelen wij een andere tijd. Welke game wilt u ontvangen? en nog wat vragen. Wij zullen ook direct een huurcontract gaan maken en naar u opsturen. Deze mag digitaal of bij aankomst worden ondertekend.


Stap 3. Bezorging & ophalen

Nadat het contract is goedgekeurd leveren wij de racesimulator bij u thuis op het de door u gekozen tijdvak. Wij installeren de racesimulator , geven uitleg & doen een testrit. 

Racen!

Nu is alles voor jou geregeld om te kunnen racen! Ga je jij vrienden verslaand? Of pak je liever een volle race op Zandvoort? Ga lekker genieten van de racesim!